12/02/2019
Pripravil ich šéfkuchár Peter Varga, ktorý pôsobí v Dubline.
10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
07/01/2015
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
Ak ste to ešte neskúšali, je rozhodne najvyšší čas to napraviť!
Chystáte párty? S týmito palacinkami budete za hviezdu!
Obsahuje množstvo zdravého rastlinného tuku - môžete ním pri diete smelo nahradiť maslo
V Teleráne pripravili šéfkuchári Ľubo Herko a Rasťo Fech!
Aj keď nie je typickým syrom, vzhľadom a chuťou sa mu veľmi podobá a v niektorých regiónoch má nezastupiteľné miesto hlavne na veľkonočnom stole.
Malé a originálne pohostenie, ktoré poteší, napísal čitateľ Ladislav
Bryndza to je "biele zlato" plné probiotík. Znižuje cholesterol, cukor v krvi a dokonca aj krvný tlak. Tá najzdravšia sa vyrába z nepasterizovaného ovčieho mlieka a patrí ku klasike slovenskej kuchyne.
Určite poznáte ten pocit, keď ste po večeri, ale chcelo by to ešte takzvanú bodku na záver. Namiesto toho, aby ste siahli po čipsoch, alebo slaných orieškoch urobte si túto jednoduchú a rýchlu chuťovku s kozím syrom. Je to určite nielen zdravšia ale aj chutnejšou alternatíva.
Domáca paštéta? Už nebudete chcieť žiadnu inú!
500 g kuracích pečienok
1 červená cibuľa
strúčik cesnaku
brandy
čerstvý tymian
šalvia
soľ
čierne korenie
olivový olej
250 g masla