Zabudol som hesloRegistrácia

Hovädzie (41)

Zoraď podľa:

Bolognese omáčka
Tú jednoducho milujú všetci!

Vyberte sa s nami do Talianska

Tip: Bolognese omáčka je skvelá nielen na cestoviny, môžeme ju servírovať aj na opečených chlebíkoch či bagetkách a podávať ako chuťovku

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

olej
1 väčšia cibuľa
400 g mletého hovädzieho mäsa
50 g paradajkového pretlaku
200 ml červeného vína
5 strúčikov cesnaku
2 PL balsamica
cukor
150 g paradajok so šťavou
bazalka
soľ
korenie

Pracovný postup

Na rozpálenom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu.
Sprudka orestujeme hovädzie mäso, zarestujeme paradajkový pretlak, podlejeme vínom a necháme zredukovať.
Dochutíme soľou, korením, pridáme roztlačené strúčiky cesnaku a chvíľku povaríme.
Po chvíli pridáme 2PL Balsamica, cukor, pokrájané paradajky so šťavou, prevaríme a dochutíme čerstvou bazalkou.
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia