Zabudol som hesloRegistrácia

Predjedlá (104)

Zoraď podľa:

Domáca huspenina
Tak toto je naozaj pestrá huspenina

Tip: Uvareným silným vývarom môžeme do šálok zalievať akúkoľvek zeleninu či mäso. Kombinácie, ktoré lahodia jazyku: Mrkva + kukurica + čerstvé chili papričky Čerstvý hrášok + na jemno nasekaná mäta Zázvor + pomaranč + bravčové mäso Hovädzie mäso + paradajky + cesnak Fazuľa + pór + bravčové mäso

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6 osôb

2 ks koleno bravčové
3 ks nožičky bravčové
0,5 kg kože bravčové
4 ks mrkva
2 ks petržlen
1 ks cibuľa
1 hlava cesnak
korenie čierne celé
čierne korenie celé nové
bobkový list
soľ

Pracovný postup

Umyté, načistené suroviny vložíme do hrnca, zalejeme studenou vodou a varíme veľmi slabým varom min. 3,5-4 hodiny.
Huspenina je hotová, keď mäso odpadáva od kosti.
Počas varenia huspeninu nemiešame, ani nezbierame penu.
Ak sa vývar (huspenina) udrží na miernom vare, vyčistí sa krásne sama.
Keď sa v horúcej huspenine mäso rozpadá, vyberieme ho na plech, necháme vychladnúť a nachystáme si vhodné nádoby na huspeninu.
Vývar precedíme, aby sme sa zbavili zbytkov mäsa, ale hlavne korenia, cibule a cesnaku.
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia