Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (70)

Zoraď podľa:

Kuracie plátky na grilovanej zelenine ratatoille
Ratatoille podľa šéfkuchára Jána Dudu

Ratatoille je veľmi populárne jedlo vo francúzskej kuchyni. Pochádza z oblasti Provance. Môže sa servírovať ako samostatný chod alebo ako príloha. Hodí sa aj ako náplň do slaných koláčov.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4

600 g Kuracie prsia
50 g Bylinky mix
50 g Šampiňóny
50 g Farebná paprika
50 g Cherry paradajky
50 g Cibuľa
20 g Paradajkový pretlak
100 g Ovčí syr
Soľ
Mleté korenie

Pracovný postup

Kuracie prsia nakrájame na plátky.
Pridáme nasekané bylinky, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a vložíme do uzatvárateľnej nádoby a necháme marinovať.
Zeleninu nakrájame na malé kúsky.
Na panvici necháme zohriať olej, postupne pridávame nakrájanú zeleninu a spolu orestujeme.
Pridáme paradajkový pretlak, podlejeme vodou a necháme vydusiť.
Na panvicu vlejeme olej a orestujeme kuracie prsia.
Pred podávaním nakrájame kuracie prsia na plátky a servírujeme s ovčím syrom a zeleninou ratatoille.
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia