Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (78)

Zoraď podľa:

Morčasie prsia na dusenej zelenine
Chutné jedlo pre ľudí s histamínovou intoleranciou.

Rýchly recept, ktorý zvládne aj začiatočník.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


3 osoby

600 g morčacích pŕs
1 mladá cibuľka
1/2 póru (biela aj zelená časť)
1 mladá cuketa
1 červená paprika
1 PL bravčovej masti
1 dcl vody
1 ČL soli
čierne mleté korenie

Pracovný postup

Zeleninu očistíme, pór a cibuľku nakrájame na kolieska, papriku na malé kúsky a cuketu rozkrojíme na polovicu a pokrájame na rezance.
Na panvici rozohrejeme masť, pridáme zeleninu a 3/4 ČL soli, premiešame a 1 minútu opečieme. Potom podlejeme vodou a prikryjeme. Občas premiešame a dusíme 15 minút.
Mäso umyjeme, nakrájame na mini rezne a z oboch strán naklepeme. Osolíme a okoreníme z každej strany.
Po 15 minútach dusenia zeleniny, položíme na ňu mäso a opäť prikryjeme.
Občas premiešame a dusíme 15 - 20 minút.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny




Prihlasovanie je dočastne nedostupné.