07/10/2015
Milovníci tejto krásne oranžovej jesennej zeleniny si prídu na svoje
25/11/2016
O jednej však tvrdí, že by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
20/05/2015
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Chutný a rýchly recept od Jany Šimkovičovej, ktorý pripravila v Teleráne.
Tradičná francúzska polievka so zemiakov, póru, kuracieho vývaru a smotany.
Zeler, krevety a granátové jablko - to je kombinácia, ktorá vás dostane!
Z varešky šéfkuchára Martina Petríka.
Dobite deťom energiu výdatnou polievkou od dievčat Molnárových ;)
Ľahká jarná polievka plná vitamínov od šéfkuchára Jána Dudu!
Na prípravu neuveriteľne jednoduchá a rýchla, no vo výsledku efektná polievka s prekvapivou chuťou.
Neviete, čo dnes na obed? Vyskúšajte túto rýchlu a chutnú polievku ;)
Polievka, ktorá zahreje a je ako stvorená na rýchle zimné večere .
Je to veľmi sýte jedlo, hodí sa aj ako samostatný obed.
Tip: Nepoužívajte už vodu, v ktorej sa namáčala šošovica, aby ste predišli zbytočnému nadúvaniu.
200 g červenej šošovice
2 kocky bio zeleninového bujónu
1 l vody
1 zemiak alebo topinambur
1 cibuľa
1 veľký strúčik cesnaku
1 cm čerstvého zázvoru
štipka muškátového orieška
rímsky kmín (voliteľné pokiaľ nemáte radi silnejšiu kmínovú chuť)
čili (pokiaľ nepripravujeme aj pre deti)
1 lyžička curry
čerstvá pažítka
konopné semienka
ghee maslo