Zabudol som hesloRegistrácia

Cestoviny (54)

Zoraď podľa:

Pohánkové cestoviny s restovanou zeleninou
Jedlo, ktoré môžete robiť po celý rok.

Ambasádorka HÝBSA Mirka Luberdová varila v Teleráne.

Tip: Zeleninkovú zmes si môžete upravovoť podľa vašej chuti. Mirke Luberdovej chutí s hrubozrnou morskou soľou a opečenými sézamovými semienkami.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

200 g pohánkových cestovín
1/2 hrčeka hrášku
4 zelené špargle
4-5 cherry rajčín
jarná cibuľka
parmazán
ghee maslo
soľ
sézamové semienka

Pracovný postup

Na ghee masle orestujeme jarnú cibuľku.
Potom pridáme na drobno nasekanú špargľu a opäť restujeme.
Ako posledné pridávame na drobno nasekané cherry rajčinky a opäť restujeme. Zasypeme hráškom a dôkladne premiešame.
Pohánkové cestoviny uvaríme v osolenej vode s trochou oleja. Scedené ešte zamiešame s lyžicou ghee masla.
Ozdobíme zeleninovou zmesou, parmezánom, posypeme sézamom a môžeme podávať.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z cestovín




Prihlasovanie je dočastne nedostupné.