Zabudol som hesloRegistrácia

Chuťovky (188)

Zoraď podľa:

Vanilkový krém s vyprážanou rebarborou
Rebarbora vládne teraz v kuchyni.

Sladkosť na letné dni.

Tip: Tempura – zmiešame hladkú múku, majzénu, vajíčko a trošku minerálnej vody.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

vajcia
vanilkový cukor
vanilkový lusk
smotana
rebarbora
hladká múka
maizena
olej
kryštálový cukor
mäta

Pracovný postup

Najprv zohrejeme smotanu na 82 stupňov, vyšľaháme žĺtka, pridáme vanilkový lusk a vanilkový lusk.
Potom predvaríme rebarboru v cukrovej vode, nechať zachladiť.
Potom rebarboru vypražíme v tempure.
FacebookTwitterPinterest

Viac chuťoviek




Prihlasovanie je dočastne nedostupné.