Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (72)

Zoraď podľa:

Šafránové rizoto s nórskym lososom, smotanou, bielym vínom, cesnakom, zeleným hráškom a rukolou
No nie je na zjedenie? ;)

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

400 g filet z lososa
300 g ryže
80 g hrášku
60 g rucoly

Šafránová omáčka:

400-600 ml šľahačky 33%
0,24 g šafránu
1 dcl bieleho vína
5 g cesnaku
100 g masla
soľ podľa chuti

Pracovný postup

Dáme variť ryžu a popritom si nachystáme šafránovú omáčku
Šafrán vysypeme do 50g masla, trochu ho ohrejeme a pridáme 1 dcl bieleho vína. Omáčku zjemníme šľahačkou a zvyškom ingrediencií (zvyšok masla, cesnak, hrášok a podľa potreby soľ)
Lososa nakrájame na kocky a vložíme do už pripravenej šafránovej omáčky, primiešame uvarenú ryžu. Dozdobíme rucolou.
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia