Zabudol som hesloRegistrácia

Zeleninové (228)

Zoraď podľa:

Marinovaná daikon reďkovka
Toto jedlo nemusia robiť iba vegetariáni.

Mňamka od Mirky Luberdovej.

Tip: Na 120 g daikon reďkovky nám vystačí množstvo marinády, ktoré je uvedené v rozpise.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


-

1 strúčik cesnaku podrviť
2 lyžice sezamového oleja
2 lyžičky rýžového octu
1/2 lyžičky čili korenia

Pracovný postup

Všetky ingrediencie na marinádu spolu zmiešame a necháme v nej odstáť zhruba 20 minút na jemne nasekanú daikon reďkovku, uloženú v chlade.
Podávame s bryndzou a miešaným šalátom.
Zdroj: Teleráno, zg, foto: Miroslava Luberdová
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov zo zeleniny




Prihlasovanie je dočastne nedostupné.