Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (77)

Zoraď podľa:

Filet z kapra v alobale na tri spôsoby
Grilovacia sezóna sa práve začala.

Jedno mäso s variáciami rôznych byliniek.

Tip: Základom receptov je alobal, do ktorého dáte všetky ingrediencie, vrátane kapra. Môžete ho nahradiť napr. treskou, pre vegeteriánov tofu.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


-

kapor
fenikel
maslo
pastis
soľ
mrkva
petržlen
zeler
slivkový lekvár
červené víno
bobkový list
nové korenie
hladkolistá petržlenová vňať
tymián
rozmarín
šalvia
biele víno
slanina

Pracovný postup

1. Na fenikli a masle (fenikel, maslo, pastis, soľ) - všetko premiešate, zabalíte do alobalu a dáte grilovať.
2. Na koreňovej zelenine, červenom víne a slivkách (mrkva, petržlen, zeler, slivkový lekvár, červené víno, bobkový list, nové korenie, maslo, soľ) - postup ako pri prvom recepte.
3. Na hubovej zmesi so slaninkou a bylinkami (hladkolistá petržlenová vňať, tymián, rozmarín, šalvia, maslo, soľ, biele víno, slanina) - postup detto.
Zdroj: redakcia varenypeceny
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb




Prihlasovanie je dočastne nedostupné.