Zabudol som hesloRegistrácia

Vegetariánske (263)

Zoraď podľa:

Chutná nátierka a šalát z kalerábu
Dva recept od Zory Kondé v jednom článku

Raňajky alebo večeru máte v suchu za pár minút.

Tip: Karfiol pri varení vo vode nebude zapáchať, ak pridáte 1 až 2 kocky cukru. Bielu farbu si zachová, ak dáte do vody 1 čl octu (toto platí pre všetky hlúboviny).

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

1 karfiol
maslo
mungo fazuľa
soľ
čierne korenie

ŠALÁT
zvyšok karfiolu
mandarínka
kyslomliečny výrobok (adidofilné mlieko, jogurt...)
jablčný ocot

Pracovný postup

Kaleráb najemno nastrúhame, opražíme na masle.
Natrieme na chlieb a môžme posypať naklíčenou mungo fazuľkou.
ŠALÁT - Karfiol nastrúhame, pridáme nadrobno pokrájanú mandarínku, kyslomliečny výrobok (adidofilné mlieko, jogurt...), trocha posolíme, okoreníme.
Ešte pridáme pár kvapiek jablčného octu. Všetko spolu zamiešame, necháme odstáť a podávame.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac vegetariánskych receptov




Prihlasovanie je dočastne nedostupné.