Zabudol som hesloRegistrácia

Hlavné jedlá (390)

Zoraď podľa:

Slovenská vitamínová bomba
Ambasádorka HÝBSA našla dobrý spôsob na doplnenie vitamínov v zime.

Placky z kyslej kapusty.

Tip: Placky môžeme podávať s ovčím jogurtom, zmiešaným s prelisovaným cesnakom. Ozdobiť ich môžeme opečenou cibuľkou.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


-

250 g domácej kapusty
1 vajíčko
1-2 strúčiky cesnaku
30-50 g pomletej pohánky (záleží od šťavnatosti kapusty)
100 g údeného šmakouna (môžete vynechať)
1 malá lyžička sušenej cibule
štipka majoránu

Pracovný postup

Kapustu necháme odkvapkať, prípadne zľahka premyjeme. Nakrájame na trochu menšie kúsky, ale nie na drobno.
Zmiešame s ostatnými ingredienciami a nastrúhaným šmakounom. Plech vyložíme papierom na pečenie.
Ukladáme na neho zmes v tvare menších placiek a pečieme na 200 až 210 stupňov do zlatista.
Zdroj: Teleráno, zg, www.cvicte.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac hlavných jedál

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia