Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (76)

Zoraď podľa:

Zapekaná ryba so smotanovým špenátom
Náročnejší recept z Telerána.

Úžasné jedlo od dvoch šéfkuchárov.

Tip: Hotové jedlo podávame priamo v ulite svätého Jakuba.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

400 g filety z čerstvej ryby
250 g listového špenátu
3 strúčiky cesnaku
100 ml smotany na šľahanie
60 g parmezánu
šťava z jednej limety
čierne drvené korenie
hrubozrnná morská soľ
olivový olej
4 ks lastúr sv. Jakuba

Pracovný postup

Filety z ryby nakrájame na dlhé široké rezance , okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a limetovou šťavou.
Špenát sparíme , zbavíme vody a ochutíme nadrobno nasekaným cesnakom, osolíme a okoreníme.
Do ulity dáme malé množstvo špenátu, navrch položíme rybu ktorú sme zvinuli do špirály – slimáka , polejeme troškou smotany a navrch nastrúhame parmezán.
Zapekáme v rúre pri teplote 190 °C. asi 8 minút do zlatista .
Zdroj: Teleráno, zg, foto: facebook/CookingShow VojtoArtz
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia