07/10/2015
Milovníci tejto krásne oranžovej jesennej zeleniny si prídu na svoje
25/11/2016
O jednej však tvrdí, že by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
20/05/2015
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Chutný a rýchly recept od Jany Šimkovičovej, ktorý pripravila v Teleráne.
Tradičná francúzska polievka so zemiakov, póru, kuracieho vývaru a smotany.
Zeler, krevety a granátové jablko - to je kombinácia, ktorá vás dostane!
Z varešky šéfkuchára Martina Petríka.
Dobite deťom energiu výdatnou polievkou od dievčat Molnárových ;)
Ľahká jarná polievka plná vitamínov od šéfkuchára Jána Dudu!
Na prípravu neuveriteľne jednoduchá a rýchla, no vo výsledku efektná polievka s prekvapivou chuťou.
Neviete, čo dnes na obed? Vyskúšajte túto rýchlu a chutnú polievku ;)
Polievka, ktorá zahreje a je ako stvorená na rýchle zimné večere .
Ak máte hlboko do vrecka, toto je ideálne jedlo.
Tip: Polievku podávame v miskách, kde na dno vložíme do chrumkava opečený chlieb, ktorý prelejeme polievkou.
125 ml extra panenského olivového oleja
4 400 ml konzervy bielej fazule
soľ
čerstvo namleté čierne korenie
250 ml zeleninového vývaru
4 strúčiky najemno nakrájaného cesnaku
2 pl nadrobno nakrájanej petržlenovej vňate
chlieb