07/10/2015
Milovníci tejto krásne oranžovej jesennej zeleniny si prídu na svoje
25/11/2016
O jednej však tvrdí, že by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
20/05/2015
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Nemusíte ich robiť iba na sviatky.
Tip: Vodu podľa potreby pomaly prilievame ako spracúvame cesto, ktorého vypracovanie trvá to trošku dlhšie. Nezľaknite sa, pretože je drobivejšie.
1 hrnček kokosovej múky
1/2 hrnčeka mandľovej múky
1/4 makovej múky
brezový cukor podľa potreby
4 lyžice hroznového oleja
1 vajíčko do cesta a 1bielko na potretie
1lyžička mletej vanilky
voda
nastrúhaná citrónová kôra podľa chuti