Zabudol som hesloRegistrácia

Sladké (190)

Zoraď podľa:

Bezlepkové koláčiky
Chuťovka od Mirky Luberdovej.

Nemusíte ich robiť iba na sviatky.

Tip: Vodu podľa potreby pomaly prilievame ako spracúvame cesto, ktorého vypracovanie trvá to trošku dlhšie. Nezľaknite sa, pretože je drobivejšie.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6 osôb

1 hrnček kokosovej múky
1/2 hrnčeka mandľovej múky
1/4 makovej múky
brezový cukor podľa potreby
4 lyžice hroznového oleja
1 vajíčko do cesta a 1bielko na potretie
1lyžička mletej vanilky
voda
nastrúhaná citrónová kôra podľa chuti

Pracovný postup

Cesto spracujeme hnietením na kompaktnú masu.
Opatrne vykrojíme tvary a dáme na plech s papierom na pečenie.
Potrieme jemne rozšľahaným bielkom a dáme piecť do zlata na 180 stupňov.
Vychladené koláčiky môžeme natierať kyselkavým džemom, prípadne namáčať v čokoláde.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac sladkých receptov




Prihlasovanie je dočastne nedostupné.