Zabudol som hesloRegistrácia

Cestoviny (50)

Zoraď podľa:

Domáce bryndzové cannelloni
Recept zvládne aj začiatočník v kuchyni.

Trochu Talianska na slovenský spôsob.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

CESTO NA CAANNELLONI:
hladká múka 300g
5 vajec
4 PL olivového oleja
5 g soli
3 PL paradajkovej pasty

PLNKA
110 g bryndze
2 ks cibulky s vňaťou
50 g póru
50 g stonkového zeleru

Pracovný postup

Tieto všetky ingrediencie zmiešame v mixéri, ak je potrebné dodáme troška vody.
Zmes vypracujeme na vláčne a elastické cesto. Cesto zabalíme do fólie a necháme v chladničke minimálne 12 hodín.
Potom ho strojčekom na cestoviny rozvaľkáme na tenké pláty.
PLNKA: Bryndzu dôkladne zmiešame s nasekanou cibuľkou, pórom a zelerom. Dochutíme čerstvým mletým čiernym korením.
Uvarené cannelloni (plátok cesta) napnime bryndzovou plnkou a prelejeme omáčkou, ktorú si pripravíme z čerstvých vaječných žĺtkov a masla šľahanými nad parou.
Omáčku ochutíme soľou a čerstvými bylinkami.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia