Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (52)

Zoraď podľa:

Marinované bravčové rebierka
Kladie dôraz na používanie čerstvých a prevažne miestnych surovín.

Špecialita šéfkuchára Pavla Václavíka.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6 osôb

800 g - bravčové rebierka
soľ
korenie
mletá paprika
rozmarín
tymián
cesnak

Pracovný postup

Bravčové rebierka opláchneme, vysušíme a zbavíme blanky.
Zľahka narežeme do kríža z hornej strany, posolíme a okoreníme z oboch strán.
Marinádu pripravíme z nasekaných byliniek, cesnaku, papriky, korenia a vody.
Rebierka potrieme marinádou a necháme chvíľku odležať.
Pečieme 1 hodinu pri teplote asi 180 stupňov dokým mäso neodpadáva od kosti.
Zdroj: Pavel Václavík, foto: MaraZe/shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia