07/10/2015
Milovníci tejto krásne oranžovej jesennej zeleniny si prídu na svoje
25/11/2016
O jednej však tvrdí, že by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
20/05/2015
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
S bielou čokoládou a slaným karamelom.
Tip: Ak máte doma veľké vločky zo soli, dostať kúpiť v špecializovaných predajniach, pár ešte môžeme pridať na vrch spolu s kúskami lieskových orechov.
CESTO
150 g maslových sušienok
80 g masla
Hrsť opražených nasekaných lieskovcov, štipka soli
PLNKA
500 g syru Philladelphia
250 ml bieleho jogurtu
200 g bielej čokolády
2 vajíčka
2 PL hladkej múky
BUDEME POTREBOVAŤ
100 g jemného kryštálového cukru
3 PL vody
100 g masla
80 ml smotany na šľahanie
½ - 3/4 čl soli, ak máte na ozdobu vločky zo soli