07/10/2015
Milovníci tejto krásne oranžovej jesennej zeleniny si prídu na svoje
25/11/2016
O jednej však tvrdí, že by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
20/05/2015
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Tentoraz jablkovo-orechovo-čokoládová.
Tip: Po vybratí necháme 15 minút vychladnúť a bábovku vyklopíme z formy. Po vychladnutí posypeme cukrom.
5 vajíčok
150 g kryštálového cukru
180 g hladkej múky
250 ml oleja
čajová lyžička sódy bikarbóny
čajová lyžička škorice
150 g orechov vlašských
100 g čokolády
3 stredne veľké jablká