Zabudol som hesloRegistrácia

Vegetariánske (237)

Zoraď podľa:

Budwigovej tvarohová nátierka
Priravila ju v Teleráne ambasádorka HÝBSA Mirka Luberdová.

Vymyslela ju nemecká biochemička Johanna Budwig, ktorá má celý protokol stravy pri onkologických ochoreniach.

Tip: Základ nátierky spočíva v kvalite ľanového oleja. Kupujte ho iba v obchodoch, kde je uskladnený v chladničke a na tmavom mieste. Inak oxiduje a znehodnocuje sa. Musíte ho skonzumovať do 30 dní od otvorenia, preto si kupujte malé malé fľaštičky.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


-

3 lyžice ľanového oleja
6 lyžíc tvarohu obsahujúceho aspoň 10% tuku
korenie podľa chuti (sladká mletá paprika, kajanské korenie, kurkuma)
čerstvá pažítka

Pracovný postup

Všetky ingrediencie spolu vymixujeme a nátierka je hotová.
Zdroj: Teleráno, zg foto: Maren Winter/shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Viac vegetariánskych receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia