Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (51)

Zoraď podľa:

Bravčová panenka v bylinkovej kruste so špenátovou štrúdlou
Neľakajte sa náročnosti! Stojí to za to!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

600 g bravčovej panenky
50 g byliniek
200 g listového špenátu
20 g strúhaného parmezánu
150 g lístkového cestíčka
1 dcl olivového oleja
1 vetvička rozmarínu
3 dcl octu balsamico
1 dcl demi glaceé
soľ, korenie

Pracovný postup

Bravčovú panenku umyjeme, odblaníme a dáme do vákuového sáčku spolu s bylinkami a olejom
Takto pripravené mäso dáme variť do vody s teplotou 62 stupňov na cca 2 hodiny
Medzitým sa pustíme do prípravy štrúdle. Listový špenát dobre opláchneme, odtrhneme stonky a sparíme v horúcej vode
Špenát vysušíme, osolíme, prídáme vajíčko a zahustíme parmezánom
Takto pripravenú zmes plníme do 4x vyvaľkaného lístkového cesta
Pečieme pri 200 stupňoch cca 30 minút
Po dvoch hodinách mäsko vyberieme, obalíme do vysušených a nakrájaných byliniek a sprudka opečieme na grile
Pred podávaným rozkrájame na tenké plátky
Podávame so špenátovou štrúdľou a omáčkou demi glacée
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia