07/10/2015
Milovníci tejto krásne oranžovej jesennej zeleniny si prídu na svoje
25/11/2016
O jednej však tvrdí, že by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
20/05/2015
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Tento recept zvládne aj začiatočník v kuchyni.
Tip: Koláč treba kontrolovať pomocou dreveného špáradla.
1 väčšie balenie gréckeho jogurtu (napr. 250 ml - tým istým kelímkom môžete merať pomer ostatných ingrediencií)
1 kelímok múky
3/4 kelímka brezového alebo trstinového cukru
1/2 prášku do pečiva z vínneho kameňa
2 vajíčka
mletá škorica podľa chuti
vanilka podľa chuti
hrsť sušených hrozienok
vami zvolené ovocie