07/10/2015
Milovníci tejto krásne oranžovej jesennej zeleniny si prídu na svoje
25/11/2016
O jednej však tvrdí, že by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
20/05/2015
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Ďalší z receptov ambasádorky HÝBSA Mirky Luberdovej.
Tip: Zmrzlinu pripravímerozmixovaním zmrazených banánov na hladkú zmes. Môžeme ich pomiešať s lyžicou orieškového masla a posypať čokoládovými kúskami 70 % horkej čokolády.
1/2 hrnčeka gréckeho jogurtu
3 vajíčka
vami zvolený slad podľa chuti (brezová kôra, trstinový cukor...)
1/2 hrnčeka rozpusteného kokosového oleja
1 hrnček jemne pomletého kokosu
1/2 hrnčeka pomletých mandlí alebo mandľovej múky
lyžička prášku do pečiva z vínneho kameňa
vanilková esencia alebo vanilkový prášok
1 ks citrón alebo limeta
hrnček ríbezlí