Zabudol som hesloRegistrácia

Vegetariánske (237)

Zoraď podľa:

Bezlepkové cícerové placky
Tip od výživovej poradkyne Veroniky Hanákovej.

Raňajky pre nenáročných konzumentov.

Tip: Sú vhodné ako náhrada knedle, pretože majú podobnú chuť ako zemiakové placky. Sú vhodné na večeru i ako príloha k mäsovým pokrmom.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

1HR cícerová múka
1HR voda
100 g strúhaná mozzarela (v sáčku)
morská soľ
semiačka (akékoľvek)
maslo na pečenie
zelenina ozdobu (paradajka, paprika alebo iná raňajková zelenina)
bazalka na ozdobu
citrón na pokvapkanie

Pracovný postup

Dôkladne zmiešame múku s vodou, aby nám vzniklo cesto. Pridáme štipku soli.
Potom vytvoríme placky, ktoré opečieme na vami zvolenom tuku.
Navrch uložíme plátok mozzarely, paradajky, bazalku pokvapkáme olivovým olejom a citrónom.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac vegetariánskych receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia