Zabudol som hesloRegistrácia

Bravčové (52)

Zoraď podľa:

Bravčové kotlety špikované sušenými slivkami so slivkovou omáčkou
Bravčové mäsko špikované slivkami, mňam!

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


6 osôb

1 kg bravčových kotliet
200 g sušených sliviek (bez kôstiek)
200 g slivkového lekváru
250 ml smotany na šľahanie
rozmarín
soľ
korenie

Pracovný postup

Bravčové kotlety umyjeme, osušíme a nahusto prešpikujeme sušenými slivkami.
Poriadne osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na olivovom oleji.
Keď je mäso do zlatista osmažené, prikryjeme ho a dusíme cca 20 minút.
Po tomto čase mäsko vytiahneme a do výpeku pridáme lekvár, smotanu, rozmarín a necháme ešte 10 minút povariť.
Rozmarín vyberieme a omáčku dohladka rozmixujeme.
Podávame s pečenými zemiačkami, kašou alebo ryžou.
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z bravčového

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia