07/10/2015
Milovníci tejto krásne oranžovej jesennej zeleniny si prídu na svoje
25/11/2016
O jednej však tvrdí, že by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
20/05/2015
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Chutné fašírky pre vegetariánov, ktoré však určite zachutia aj milovníkom mäska :)
Kuriatka ,sušené paradajky, brusnice a tvrdý syr... to je priam dokonalá kombinácia!
Domáce talianske cestoviny. Ako prišli k názvu? V minulosti chodili v nedeľu kňazi na obedy k rodinám a gazdinám to už liezlo na nervy. Urobili hrubšie a väčšie cestoviny dúfajúc, že sa nimi kňazi udusia.
Inšpirujte sa a vyskúšajte skvelý zeleninový tatarák z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma! ;)
Grilovacia sezóna sa nezadržateľne blíži! Čo tak ju odštartovať touto dobrotou?!
Podávať ho môžete samostatne ako hlavný chod, ale aj ako prílohu napríklad k mäsu pripravenému na spôsob Osso bucco podľa Mária Žužiča
Stále obľúbenejšia kombinácia repy a kozieho syra,Dobrá voľba pre predjedlo, ale i ľahký hlavný chod.
Sú chutné, prirodzene bezlepkové a určite z nich nepriberiete :)
Prírodný „enerdžajzer“ , ktorý pomôže naštartovať každé ráno od Zuzany Frešo
Recept na rýchle lasagne nám poslal Jan! Už ich len vyskúšať! :)
Tento recept od ambasadorky HÝBSA oceníte v horúce letné dni.
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
morská soľ
citrónová šťava
olivový olej
TATARAK
pár listov čerstvej bazalky
1-2 veľké paradajky alebo 5-7 cherry rajčín (podľa toho aký veľký máte baklažán)
olivový olej
soľ podľa potreby