12/02/2019
Pripravil ich šéfkuchár Peter Varga, ktorý pôsobí v Dubline.
10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
07/01/2015
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
Chutné fašírky pre vegetariánov, ktoré však určite zachutia aj milovníkom mäska :)
Kuriatka ,sušené paradajky, brusnice a tvrdý syr... to je priam dokonalá kombinácia!
Domáce talianske cestoviny. Ako prišli k názvu? V minulosti chodili v nedeľu kňazi na obedy k rodinám a gazdinám to už liezlo na nervy. Urobili hrubšie a väčšie cestoviny dúfajúc, že sa nimi kňazi udusia.
Inšpirujte sa a vyskúšajte skvelý zeleninový tatarák z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma! ;)
Grilovacia sezóna sa nezadržateľne blíži! Čo tak ju odštartovať touto dobrotou?!
Podávať ho môžete samostatne ako hlavný chod, ale aj ako prílohu napríklad k mäsu pripravenému na spôsob Osso bucco podľa Mária Žužiča
Stále obľúbenejšia kombinácia repy a kozieho syra,Dobrá voľba pre predjedlo, ale i ľahký hlavný chod.
Sú chutné, prirodzene bezlepkové a určite z nich nepriberiete :)
Prírodný „enerdžajzer“ , ktorý pomôže naštartovať každé ráno od Zuzany Frešo
Recept na rýchle lasagne nám poslal Jan! Už ich len vyskúšať! :)
V Teleráne ho pripravila ambasadorka HÝBSA Mirka Luberdová.
Tip: Kto má rád cesnak, môže do marinády pretlačiť aj strúčik, pomer je na vás. Nekto má rád sladšie, niekto octovejšie. Pre exotickú chuť môžete pridať aj trošku kokosového tuku.
300 g domácej mrkvy (je potrebné aby boli mrkvičky štíhle a malé)
balzamikový ocot
med
pretlačený strúčik cesnaku
hrubozrnná morská alebo himalájska soľ