24/03/2017
Nenáročná polievka, ktorú si môžete robiť iba na jar.
03/03/2015
Lahodné hovädzie mäsko s fantastickou zeleninkou. Mňam.
28/05/2016
Sú to rady starých mám, ale aj ako udržať potraviny čerstvé.
17/04/2016
Šéfkuchár Jozef Riska prezradil ich tajomstvo.
23/05/2016
Podľa odborníka nie je zdraviu škodlivý, hoci si to mnohí myslia.
10/01/2015
09/01/2015
17/04/2018
Mirka Luberdová nezabudla na sladké, ktoré deti budú milovať.
Podávané na ragú z čerstvej žihľavy a šalotky.
Rýchly a chutný tip na nedeľný obed
Ďalší skvelý recept z varešky televíznej svokry Gizky Oňovej!
Avokádo obsahuje množstvo zdravých tukov priaznivých pre srdce, vitamín E a je zdrojom glutathionu- antioxidantu, ktorý chráni mozgové bunky pred poškodením.
Skvelú inšpiráciu na lahodný jarný obed ponúka šéfkuchár Ján Duda!
Recept od čitateľa Ladislava: "Toto jedlo som prvýkrát ochutnal vo výbornej gréckej Taverne na ostrove Kréta. Hneď som si pýtal recept."
Grilovaná dobrota vhodná nielen na obed.
Tip: Hoisin omáčka tzv. čínska barbecue omáčka, je tmavá, hustá a má mierne sladkastú chuť. Používa sa pri príprave ázijských vyprážaných jedál a ako marináda na mäso.
½ hrnčeka (125 g) omáčky Hoisin
¼ hrnčeka (50 g) medu
2 PL (30 ml) citrónovej šťavy
2 PL (30 ml) sójovej omáčky
1 PL (15 ml) sezamového oleja
1 PL (15 ml) strúhaného zázvoru
4 strúčiky cesnaku (drvené)
4 kuracie prsia (bez kože a kostí
pražené sezamové semienka
šalotka nakrájaná na plátky