Zabudol som hesloRegistrácia

Vegetariánske (237)

Zoraď podľa:

Obaľované zelené lusky s medovo horčicovým dresingom
Mirka Luberdová pripravila v Teleránovej kuchyni.

Zdravý recept od ambasadorky HÝBSA.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


-

LUSKY
450 g čerstvých luskov
3/4 hrnčeka drvených kukuričných lupienkov
1/3 hrnčeka parmezánu
1 lyžička sušeného cesnaku
štipka kajenského korenia a kurkumy
1 lyžička curry (voliteľné)
2 vajíčka

DRESSING
1/4 hrnčeka medu
1/4 dijónskej horčice
1 lyžička jablkového octu

Pracovný postup

Končeky zelených luskov z jednej strany odkrojíme.
Po kúskoch obaľujeme v rozšľahanom vajíčku a v miske, kde zmiešame drvené kukuričné lupienky s parmezánom, cesnakom a zvyšným korením.
Položíme ich na špeciálnu podložku na obojstranné pečenie a do zlatista pečieme 10-12 minút na 215 stupňov.
DRESSING - všetky ingrediencie zmiešame a podávame.
Zdroj: Teleráno, zg, foto: Vladimír Šimíček
FacebookTwitterPinterest

Viac vegetariánskych receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia