10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
14/01/2015
Ak máte podobné, radi ich uverejníme na našej stránke. Stačí nám napísať na adresu varenypeceny@markiza.sk a tie najlepšie odmeníme.
07/01/2015
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
Chutné fašírky pre vegetariánov, ktoré však určite zachutia aj milovníkom mäska :)
Kuriatka ,sušené paradajky, brusnice a tvrdý syr... to je priam dokonalá kombinácia!
Domáce talianske cestoviny. Ako prišli k názvu? V minulosti chodili v nedeľu kňazi na obedy k rodinám a gazdinám to už liezlo na nervy. Urobili hrubšie a väčšie cestoviny dúfajúc, že sa nimi kňazi udusia.
Inšpirujte sa a vyskúšajte skvelý zeleninový tatarák z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma! ;)
Grilovacia sezóna sa nezadržateľne blíži! Čo tak ju odštartovať touto dobrotou?!
Podávať ho môžete samostatne ako hlavný chod, ale aj ako prílohu napríklad k mäsu pripravenému na spôsob Osso bucco podľa Mária Žužiča
Stále obľúbenejšia kombinácia repy a kozieho syra,Dobrá voľba pre predjedlo, ale i ľahký hlavný chod.
Sú chutné, prirodzene bezlepkové a určite z nich nepriberiete :)
Prírodný „enerdžajzer“ , ktorý pomôže naštartovať každé ráno od Zuzany Frešo
Recept na rýchle lasagne nám poslal Jan! Už ich len vyskúšať! :)
Zdravý recept z kuchyne HÝBSA.
Tip: Ak chcete, aby si brokolica zachovala zelenú farbu a varíte ju vo vode, nie pare, tak pridajte do vody trošku citrónu.
2 hlavy brokolice
2 zemiaky
1 vajce
1/2 hrnčeka parmezánu (alebo vami obľúbeného tvrdého syru)
1/2 hrnčeka mandľovej múky
2 lyžice čerstvého petržlenu
1/4 cibule
morská soľ
sušený cesnak
čierne korenie