12/02/2019
Pripravil ich šéfkuchár Peter Varga, ktorý pôsobí v Dubline.
10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
07/01/2015
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Chuťovka od ambasadorky HÝBSA Mirky Luberdovej.
Tip: Pokiaľ sa vám kokosové mlieko už vstrebalo a ryža je ešte nedovarená, pokojne dolejte vodou a nechajte ďalej dusiť.
1/2 hrnčeka čiernej ryže
1 kokosové mlieko
kokosový tuk
štipka kardamonu
kvet sušeného badiánu
lyžička škorice
limetková kôra
opražené kešu orechy
1/2 hrnčeka sušených hrozienok (vopred namočených v studenej vode)
ryžový slad alebo med
1-2 lyžice strúhaného kokosu
jablko
pár bobúľ zeleného hrozna
maslo