18/04/2018
Šéfkuchár Peter Bracho vysvetlil ako ju pripraviť, aby ste nemali pľuzgiere.
07/04/2017
Jarný recept z prvej pochutiny roku rastúcej vo voľnej prírode.
17/04/2018
Mirka Luberdová nezabudla na sladké, ktoré deti budú milovať.
09/01/2015
Náročnejšie na prípravu, ale chuť bude stáť za to.
Tradičný recept s tradičnou prílohou a vôbec vám nebude v ňom chýbať mäso.
Táto polievka sa hodí hlavne na chladnejšie ročné obdobia a je mimoriadne sýta.
Ďalší recept z projektu TV Markíza Hýbsa v kuchyni s rozumom!
Voňavé paradajky, bazalka, kozí syr a pancetta - čo viac si priať?
Z varešky šéfkuchára Martina Petríka.
Vyskúšajte paradajkovú kapustu s bravčovými kockami podľa Gizky Oňovej
Inšpirujte sa a vyskúšajte skvelý zeleninový tatarák z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma! ;)
Na prípravu neuveriteľne jednoduchá a rýchla, no vo výsledku efektná polievka s prekvapivou chuťou.
Máte doma cuketu a premýšľate,čo s ňou? Urobte si placky!
Zdravý obed alebo večera o ambasadorky HÝBSA.
Tip: Krémovejšiu a smotanovejšiu konzistenciu získate, pokiaľ mixujete mlieko v pomere 1:2 v prospech vody. Pokiaľ ho môžete použiť v omáčke, pri ktorej docielime zhustujúcejší efekt, pridáme lyžicu arrowroot alebo kuzu prášku.
PIZZA
250 ml domáceho mandľového mlieka
100 g špaldovej múky alebo bezlepkovej zmesi na pečenie
1/2 lyžičky himalájskej soli
1 vajíčko
čerstvá pažítka
sladké curry
1/2 strúčiku pretlačeného cesnaku
1 mozarella
2 veľké paradajky
1 jarná cibuľka
MANDĽOVÉ MLIEKO
1 hrnček ošúpaných mandlí (namočené na 8-12 hodín)
4 hrnčeky studenej vody
Slaná verzia:
1/2 lyžičky červenej mletej papriky
štipka mletej kurkumy
1 lyžica himalájskej soli