Zabudol som hesloRegistrácia

Vegetariánske (237)

Zoraď podľa:

Huby na cesnaku na taliansky spôsob
Hubový kulinársky zážitok

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

600 g mladých húb
2 strúčiky cesnaku
nasekané čili papričky
nasekaná petržlenová vňať
1 PL masla
2 PL olivového oleja
morská soľ

Pracovný postup

Huby očistíme a nakrájame plátky hrubé asi 1 cm
Strúčiky cesnaku stlačíme plochou stranou noža a spolu s čili papričkami orestujeme v panvici na zmesi olivového oleja a masla
Akonáhle začne cesnak žltnúť , tak ho vyberieme. To by malo trvať asi 2 minúty. Teraz zvýšime plameň a pridáme huby
Opekáme zo všetkých strán dozlatista, odstavíme, osolíme a prisypeme nasekanú petržlenovú vňať. Ihneď podávame.
Výborné sú ako predjedlo, ale aj ku steaku alebo zmiešané s cestovinami.
FacebookTwitterPinterest

Viac vegetariánskych receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia