Zabudol som hesloRegistrácia

Chuťovky (155)

Zoraď podľa:

Pohánkový wrap so šunkou a zeleninou
Výborne sa hodí aj ako príloha na obed, chutí teplý alebo studený.

Wrapy sú zdravou náhradou pečiva, vhodné pre ľudí, ktorí netolerujú lepok, pšenicu, či vajcia.

Tip: Ak potrebujeme urobiť wrapy rýchlejšie, pridáme do receptu vajíčko a palacinky môžeme upiecť skôr. V tomto prípade postačí cesto nechať odstáť cca 20 minút.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


-

160 g morčacej šunky
60 g horčice
60 g rukoly alebo baby špenátu, šalátu
200 g cherry paradajok
100 g žltej papriky

Pracovný postup

WRAP - pohánkovú múku zmiešame s ryžovým nápojom alebo vodou na hladké cesto a necháme ho cca. 4 hodiny oddychovať prikryté na kuchynskej linke.
Po 4 hodinách upečieme na panvici s nelepivým povrchom 4 pekné wrapy.
PLNKA - Pohánkové wrapy natrieme horčicou. Do stredu wrapu naukladáme šunku, na tenké prúžky nakrájanú žltú papriku a rukolu.
Wrap pevne zatočíme. Podávame so cherry paradajkami.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac chuťoviek

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia