03/03/2015
Lahodné hovädzie mäsko s fantastickou zeleninkou. Mňam.
24/03/2017
Nenáročná polievka, ktorú si môžete robiť iba na jar.
28/05/2016
Sú to rady starých mám, ale aj ako udržať potraviny čerstvé.
17/04/2016
Šéfkuchár Jozef Riska prezradil ich tajomstvo.
23/05/2016
Podľa odborníka nie je zdraviu škodlivý, hoci si to mnohí myslia.
10/01/2015
09/01/2015
17/04/2018
Mirka Luberdová nezabudla na sladké, ktoré deti budú milovať.
Venujem sa bezlepkovému pečeniu, keďže som sama celiatik, pečiem si pravidelne maškrty a nedávno som si založila blog na fb: celiakia s úsmevom. A tento koláčik vznikol tak spontánne, mala som chuť na niečo svieže ,ovocné a hlavne tvarohové tak vznikla z toho bodkovaná mňamka:)
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Zdravá sladkosť od ambasadorky Hýbsa Mirky Luberdovej.
Tip: Upečenosť koláča skontrolujeme ho pomocou zapichnutia dreveného špáradla do stredu. Hotový je vtedy, ak ho vytiahnete a je suché.
150 ml olivového alebo hroznového oleja (bez výraznej chuti - čím neutrálnejší, tým lepší)
150 g hnedého cukru
3 vajíčka
150 g celozrnnej pšeničnej múky
2 lyžičky sódy bikarbóny
1 lyžička prášku do pečiva
1 lyžička soli
1 lyžička mletej škorice
1 lyžička chai tee korenia
125 g petržlenu
100 g vlašských alebo pekanových orechov
KRÉM
40 g mäkkého masla
60 g hnedého cukru
150 g smotanového syra
postúhaná pomarančová kôra
sušená pomarančová kôra
opražené pekanové orechy