Zabudol som hesloRegistrácia

Hydina (74)

Zoraď podľa:

Kuracie suprême plnené špenátom a roquefortom
Trošku náročnejší recept na prípravu, ale za to labužnícky.

Podávané s baby zemiakmi a grilovanou špargľou

Tip: Podľa Julie Child je suprême časť kuracích pŕs oddelená od zvyšku kuraťa v surovom stave bez kože a kostí. Každé kura má dva kusy. Ak sa na vrchnej časti nachádza aj krídlo je to suprême kotleta.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

1 kg kuracie suprême
1 dcl oleja
240 g syru Roquefort
80 g špenátu listového
morská soľ
800 g baby zemiakov
120 g maslo
40 g petržlenovej vňate
200 g špargle

Pracovný postup

Kuracie suprême si narežeme a naplníme listovým špenátom, pridáme plátok Roquefortu a uzavrieme špáradlom.
Na rozpálenom oleji a morskej soli si z oboch strán opečieme naplnené suprême, ktoré dáme zapiecť pri 200 stupňoch na 10 min.
Uvarené baby zemiaky jemne opečieme na zohriatom masle.
Nakoniec osolíme a pridáme petržlenovú vňať a grilovanú špargľu.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z hydiny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia