Zabudol som hesloRegistrácia

Sladké (157)

Zoraď podľa:

Pšenová kaša
Je to obilnina, ktorá je „čističom“ tela.

Pšeno (lúpané proso) je bezlepková obilnina, ktorú môžu jesť celiatici, malé deti, starší ľudia i diabetici.

Tip: Varením sa objem viacnásobne zväčší, preto si pripravte dostatočne veľkú nádobu na jeho prípravu. Netreba ho variť dlho, stačí na to približne 15 minút.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

200 g pšenovej lámanky
500 ml kokosové alebo mandľové mlieko
2 nastrúhané jablká
2 PL mandľové maslo
škorica, vanilka
javorový sirup
ovocie

Pracovný postup

Do horúceho mlieka nasypeme pšeno a varíme cca 10 minút do zhustnutia.
Pridáme škoricu, vanilku a nastrúhané jablko, mandľové maslo a servírujeme do misiek.
Posypeme hojne semiačkami, ozdobíme ovocím a podávame.
Zdroj: Teleráno, zg, ilu foto: Gordana Sermek/shutterstock.com
FacebookTwitterPinterest

Viac sladkých receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia