07/10/2015
Milovníci tejto krásne oranžovej jesennej zeleniny si prídu na svoje
25/11/2016
O jednej však tvrdí, že by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
20/05/2015
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Pšeno (lúpané proso) je bezlepková obilnina, ktorú môžu jesť celiatici, malé deti, starší ľudia i diabetici.
Tip: Varením sa objem viacnásobne zväčší, preto si pripravte dostatočne veľkú nádobu na jeho prípravu. Netreba ho variť dlho, stačí na to približne 15 minút.
200 g pšenovej lámanky
500 ml kokosové alebo mandľové mlieko
2 nastrúhané jablká
2 PL mandľové maslo
škorica, vanilka
javorový sirup
ovocie