Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (66)

Zoraď podľa:

Sumček s glazovanou zeleninou
Ryby sú zdravé a tak ich zaveďte vo vašej kuchyni.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

1 kg filiet zo sumčeka afrického
1,5 kg zeleniny (koreňová zelenina, karfiol, fazuľka, špenát)
10 g masla
3 cl oleja
soľ

Pracovný postup

Filet zo sumčeka naporciujeme, osolíme, okoreníme a opečieme na oleji alebo uložíme na plech a dáme piecť na 8-10 minút na 180 °C.
Všetku očistenú zeleninu sparíme vo vode alebo v konvektomate schladíme a potom zľahka prehrejeme s maslom.
Všetko následne osolíme.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia