Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (66)

Zoraď podľa:

Lososový krém
Polievka, v ktorej môžete hlavnú ingradienciu nahradiť.

V Teleráne čaroval šéfkuchár Vojto Artz.

Tip: Lososa môžeme aj bez opečenia vložiť priamo do horúcej smotanovo-vínovej omáčky a krátko prehriať.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

losos kúsky alebo škrabaný
šalotka
maslo
olivový olej
morská soľ
korenie čerstvo namleté
vývar z rýb
mlieko
smotana na šľahanie
petržlenová vňať

Pracovný postup

Kúsky z lososa opečieme na olivovom s kúskom masla. Osolíme a okoreníme.
Do veľkej panvice alebo woku dáme olivový olej - maslo , najemno nakrájanú šalotku a na miernom ohni restujeme do zmäknutia asi 5 minút. Podlejeme vývarom , pridáme mlieko a povaríme.
Pridáme smotanu a opäť necháme redukovať.
Vložíme kúsky lososa, krátko prehrejeme a dochutíme soľou, korením a posekanou petržlenovou vňaťou.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia