07/10/2015
Milovníci tejto krásne oranžovej jesennej zeleniny si prídu na svoje
25/11/2016
O jednej však tvrdí, že by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
20/05/2015
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Zdravý recept na sladkosť, ktorá chutila v Teleráne.
Tip: Pokiaľ máte veľmi silnú rúru na pečenie, tak teplotu znížte, prípadne koláč na prvýkrát sledujte.
250 g tvarohu (môžete použiť aj bezlaktózový)
190 g hnedého cukru
4 vajíčka
240 g mandľovej múky
120 g masla alebo kokosového tuku
1 vanilkový struk
kôra z jedného chemicky neošetreného citrónu
štipka soli
plátky mandlí na ozdobenie