12/02/2019
Pripravil ich šéfkuchár Peter Varga, ktorý pôsobí v Dubline.
10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
07/01/2015
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
V Teleráne ho pripravila ambasadorka HÝBSA Mirka Luberdová.
Jarný recept z prvej pochutiny roku rastúcej vo voľnej prírode.
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
Zachrumkajte si napríklad pri dobrom filme ;)
Chutné fašírky pre vegetariánov, ktoré však určite zachutia aj milovníkom mäska :)
Lahodné krémové rizoto, šťavnaté mäsko a lahodná chuť tekvice
Vyskúšajte fantastický jarný šalát z varešky šéfkuchárov reštaurácie Ako doma ;)
Topinambur je skutočný elixír zdravia! Tak prečo z neho neurobiť napríklad..koláč?
Sú chutné, prirodzene bezlepkové a určite z nich nepriberiete :)
Biskupský kabátik, ktorý pripravil šéfkuchár Ján Duda z reštaurácie Leberfinger má za svoju hlavnú surovinu tekvicu. Možno niekto ohrnie nosom, že tekvicu nemusí, ale vedeli ste že :" Tekvica obsahuje viac ako 90 % vody, čo ju zaraďuje k nízko-kalorickým surovinám . Pôsobí blahod...
Nenáročný recept, ktorý zvládne aj začiatočník.
Tip: Pri tomto recepte nie je nutné vytierať formičku, pretože losos obsahuje dosť tuku. V silikónových formičkách sa vám určite, ani neprilepia a budú sa dať krásne vyklopiť.
1 hrnček pšena
350 g lososa čerstvá pažítka
2-3 jarné cibuľky
morská soľ
kurkuma
ghee maslo
strúčik cesnaku
1 šalotka