24/03/2017
Nenáročná polievka, ktorú si môžete robiť iba na jar.
03/03/2015
Lahodné hovädzie mäsko s fantastickou zeleninkou. Mňam.
28/05/2016
Sú to rady starých mám, ale aj ako udržať potraviny čerstvé.
17/04/2016
Šéfkuchár Jozef Riska prezradil ich tajomstvo.
23/05/2016
Podľa odborníka nie je zdraviu škodlivý, hoci si to mnohí myslia.
10/01/2015
09/01/2015
17/04/2018
Mirka Luberdová nezabudla na sladké, ktoré deti budú milovať.
Podávané na ragú z čerstvej žihľavy a šalotky.
Rýchly a chutný tip na nedeľný obed
Ďalší skvelý recept z varešky televíznej svokry Gizky Oňovej!
Avokádo obsahuje množstvo zdravých tukov priaznivých pre srdce, vitamín E a je zdrojom glutathionu- antioxidantu, ktorý chráni mozgové bunky pred poškodením.
Skvelú inšpiráciu na lahodný jarný obed ponúka šéfkuchár Ján Duda!
Recept od čitateľa Ladislava: "Toto jedlo som prvýkrát ochutnal vo výbornej gréckej Taverne na ostrove Kréta. Hneď som si pýtal recept."
Dokonalá harmónia chutí
Tip: Pre intenzívnejšiu chuť môžeme roládu potierať cesnakovým pestom aj počas pečenia. Plnku do rolády môžeme samozrejme obmieňať podľa toho, čo máme radi alebo máme práve v chladničke :) Pokojne môžeme pridať sušené paradajky či kozí syr.
2 ks kuracích pŕs
2 PL pesta z medvedieho cesnaku
zelené listy (rukola, špenát, polníček) na pokrytie rolády
1 PL pasty tahini
5 plátkov prosciutta
soľ
korenie
čilli
olivový olej
rozmarín
pečená zelená špargľa