07/10/2015
Milovníci tejto krásne oranžovej jesennej zeleniny si prídu na svoje
25/11/2016
O jednej však tvrdí, že by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
20/05/2015
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
Ideálne je ich podávať so zemiaky s opečenou cibuľkou.
Kuracie prsia, šalvia a prosciutto - dokonalá kombinácia!
Lahodné, šťavnaté kuracie mäsko s ľahkým šalátom! Dokonalé!
Recept vznikol náhodou. Výzvou bolo využiť čo najviac z králika. Skelety a odrezky boli základ do francúzskeho vývaru, ktoré treba s peknými kúskami. Krásne zmäkli a chytili úžasnú chuť.
Výborné jedlo pre tých, ktorí obľubujú chute Stredomoria a zeleninu nám poslal Ladislav :)
Dokonalá harmónia chutí
Tip: Pre intenzívnejšiu chuť môžeme roládu potierať cesnakovým pestom aj počas pečenia. Plnku do rolády môžeme samozrejme obmieňať podľa toho, čo máme radi alebo máme práve v chladničke :) Pokojne môžeme pridať sušené paradajky či kozí syr.
2 ks kuracích pŕs
2 PL pesta z medvedieho cesnaku
zelené listy (rukola, špenát, polníček) na pokrytie rolády
1 PL pasty tahini
5 plátkov prosciutta
soľ
korenie
čilli
olivový olej
rozmarín
pečená zelená špargľa