Zabudol som hesloRegistrácia

Ryby a morské plody (72)

Zoraď podľa:

Sépiové špagety s medvedím cesnakom
Netradičná kombinácia, ktorá pošteklí chuťové poháriky.

Ako príloha sú pečené cherry paradajky a kúsky zubáča.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

400 g sépiové špagety
50 ml olivový olej
soľ
farebné korenie
medvedí cesnak (podľa potreby )
200 g cherry paradajky
200 ml smotana 15%
400 g z filety zubáča
zeleninový vývar

Pracovný postup

Na panvičke si orestujeme na masle medvedí cesnak, pridáme smotanu, dochutíme soľou a korením, poprípade podlejeme trochou vývaru.
Zubáča si necháme odstáť, aby mal izbovú teplotu, dáme na rozohriatú panvičku a sprudka opečieme, osolíme a okoreníme.
Nakoniec zjemníme maslom a podávame so špagetami, ktoré sme uvarili al dente a zakvapkali olivovým olejom.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov z rýb

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia