Zabudol som hesloRegistrácia

Zeleninové (207)

Zoraď podľa:

Krém z medvedieho cesnaku a pečenou baby zeleninou
Medvedí cesnak je to najlepšie, čo môžete na jar v kuchyni použiť.

Nenáročná polievka, ktorú si môžete robiť iba na jar.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

150 g medvedieho cesnaku
3 ks šalotka
30 ml olivový olej
250ml smotana 30%
soľ
50 g masla
biele korenie
mladá zelenina (baby mrkva, baby cuketa)
hydinový vývar (podľa potreby)
hladká múka (na zápražku nemusí byť )

Pracovný postup

Na masle si orestujeme prvú časť medvedieho cesnaku, zapražíme múkou a podlejeme vývarom.
Necháme trochu povariť , pridáme smotanu, dochutíme soľou, korením a pred koncom pridáme zvyšok cesnaku a rozmixujeme do hladka.
Na koniec chvíľu povaríme a servírujeme, aby sa nám nestratila farba.
Mladú zeleninu si orestujeme na olivovom oleji a pridáme do polievky.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac receptov zo zeleniny

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia