Zabudol som hesloRegistrácia

Vegetariánske (232)

Zoraď podľa:

Tekvicový punč
V Teleráne ho pripravil šéfkuchár Vojto Artz.

Hoc to vyzerá ako sezónne jedlo, môžete si ho urobiť po celý rok.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

1 liter jablkového muštu
2 šálky tekvicového pyré
1 lit. marhuľový nektár
1 lyžica škorice
2 lyžičky klinček
2 lyžice pomarančovej kôry (sušená alebo čerstvá)

Sirup:
1 menší koreň zázvoru
½ pohára vody
½ pohára cukru

Servis:
jablko
pomaranč
malé vykrojené tekvičky + celá škorica

Pracovný postup

Do kastrólika dáme spolu variť vodu, cukor a na plátky nakrájaný zázvor. Uvaríme na sirup.
Do veľkého hrnca dáme spolu variť jablkový mušt, tekvicové pyré, marhuľový nektár, sirup zo zázvoru a pridáme celé klinčeky, celú škoricu a kôru z umytého pomaranča.
Povaríme a servírujeme s plátkami pomaranča a jabĺčka.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac vegetariánskych receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia