07/10/2015
Milovníci tejto krásne oranžovej jesennej zeleniny si prídu na svoje
25/11/2016
O jednej však tvrdí, že by nemala chýbať v žiadnej kuchyni.
20/05/2015
Skvelá jarná inšpirácia z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma!
Korunný cukor na prípravu sirupu z bobuľového a kôstkového ovocia zabezpečí, že sirup bude mať bohatú a plnú chuť bez použitia konzervačných látok, farbív alebo aróm.
Tajomstvo bratislavských rožkov spočíva údajne v kačacej masti a presných pomeroch.
Tento recept som vytvoril špeciálne na súťaž Majster Palacinka 2014. Vyhral zlatú medailu a stal sa absolútnym víťazom vo svojej kategórii. Pripravte si doma medailovú palacinku ;-)! Pridal Laco
Prvý recept z projektu TV Markíza Hýbsa v kuchyni s rozumom!
Tip: Ak nemáte špáradlo, stačí vám na zistenie upečenia pichnete do koláča krížom ihlicu na pletenie. Ak ostane čistá, koláč je hotový.
40g pohánkovej múky
1 očistený vanilínový struk
štipka morskej soli
4 vajíčka
100g hnedého cukru alebo xylitolu
100g tmavej 70% čokolády
100g masla
60g lieskových orechov