10/01/2015
Chutný obed či ľahká večera? Toto zvládnete ľavou zadnou!
29/03/2015
Dá sa využiť dokonca aj pri varení mäsa, nielen pri dezertoch.
14/01/2015
Ak máte podobné, radi ich uverejníme na našej stránke. Stačí nám napísať na adresu varenypeceny@markiza.sk a tie najlepšie odmeníme.
07/01/2015
24/03/2017
Podávané s rukolovým šalátom, dulovým balzamom a kuracími krídelkami
02/02/2015
Vyskúšajte napríklad tieto klobásové koláčiky :)
Chutné fašírky pre vegetariánov, ktoré však určite zachutia aj milovníkom mäska :)
Kuriatka ,sušené paradajky, brusnice a tvrdý syr... to je priam dokonalá kombinácia!
Domáce talianske cestoviny. Ako prišli k názvu? V minulosti chodili v nedeľu kňazi na obedy k rodinám a gazdinám to už liezlo na nervy. Urobili hrubšie a väčšie cestoviny dúfajúc, že sa nimi kňazi udusia.
Inšpirujte sa a vyskúšajte skvelý zeleninový tatarák z varešky kuchárov reštaurácie Ako doma! ;)
Grilovacia sezóna sa nezadržateľne blíži! Čo tak ju odštartovať touto dobrotou?!
Podávať ho môžete samostatne ako hlavný chod, ale aj ako prílohu napríklad k mäsu pripravenému na spôsob Osso bucco podľa Mária Žužiča
Stále obľúbenejšia kombinácia repy a kozieho syra,Dobrá voľba pre predjedlo, ale i ľahký hlavný chod.
Sú chutné, prirodzene bezlepkové a určite z nich nepriberiete :)
Prírodný „enerdžajzer“ , ktorý pomôže naštartovať každé ráno od Zuzany Frešo
Recept na rýchle lasagne nám poslal Jan! Už ich len vyskúšať! :)
Zdravé, chutné a hlavne rýchlo spravené jedlo.
Tip: Dva varianty ochutenia: 1 - pridáme 3 PL sójovej smotany a podľa chuti kari; 2 - pridáme 1ČL masala korenia a podľa chuti drvené čili.
250 g hliva ustricová
100 g šampiňóny
1 červená cibuľa
3 PL sójová smotana
1 ČL kari korenie podľa chuti (ostré alebo jemné)
½ ČL soľ a korenie