Zabudol som hesloRegistrácia

Vegetariánske (230)

Zoraď podľa:

Hliva ustricová na dva spôsoby
Ak je pred výplatou, týmto sa nasýtite.

Zdravé, chutné a hlavne rýchlo spravené jedlo.

Tip: Dva varianty ochutenia: 1 - pridáme 3 PL sójovej smotany a podľa chuti kari; 2 - pridáme 1ČL masala korenia a podľa chuti drvené čili.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

250 g hliva ustricová
100 g šampiňóny
1 červená cibuľa
3 PL sójová smotana
1 ČL kari korenie podľa chuti (ostré alebo jemné)
½ ČL soľ a korenie

Pracovný postup

Hlivu a šampiňóny nakrájame na malé kúsky.
Cibuľu očistíme, nakrájáme a opečieme na olivovom oleji. Pridáme hlivu a šampiňóny, soľ a korenie, následne dusíme cca 15 min pokiaľ sa nevyparí voda a nezhnednú.
Hlivu môžeme konzumovať alebo ju ďalej ochutíme.
Zdroj: Teleráno, zg, foto: zuzanaliskova.sk
FacebookTwitterPinterest

Viac vegetariánskych receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia