Zabudol som hesloRegistrácia

Cestoviny (47)

Zoraď podľa:

Zapekané canelloni s cottage cheese
Toto jedlo zvládne aj začiatočník.

Tradičná talianska pochúťka s netradičnými ingredienciami.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


4 osoby

12 ks cestovín cannelloni
500 g cottage cheese
180 ml smotany na varenie
300 g čerstvého špenátu alebo 150 g mrazeného
1 vajce
½ KL muškátového orechu
50 g strúhaného parmezánu
2 PL plátkov mandlí
soľ
korenie

Pracovný postup

Rúru si dáme vyhriať na 180°C. Cannelloni uvaríme podľa návodu a dáme ich vychladnúť na rovný povrch. Dbáme na to, aby boli oddelené a nezlepili sa.
Zatiaľ si opražíme špenát na malom množstve olivového oleja, dochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom.
Odstavíme, necháme trochu vychladnúť a pridáme vajce, polovičnú porciu parmezánu, Cottage cheese a dobre zamiešame. Zmesou naplníme cannelloni.
Spodok zapekacej nádoby potrieme olejom, na to poukladáme cannelloni, polejeme sladkou smotanou a posypeme zvyšným parmezánom.
Posypeme plátkami mandlí a dáme zapiecť do vyhriatej rúry na 20 minút.
Po vytiahnutí z rúry necháme cestoviny ešte 10 minút odpočívať.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia