Zabudol som hesloRegistrácia

Raňajky (154)

Zoraď podľa:

Dve klasiky, ktoré sme jedávali na raňajky od detstva
Tradičné recepty z našej slovenskej kuchyne.

Trošku nezdravé nátierky, ale vydržíte na nich do obeda.

Pridaj k obľúbeným: Musíš byť prihlásený!
Hodnotenie:

Recept


5 osôb

Oškvarková nátierka
250 g mletých oškvarkov
100 g bravčovej masti
4 vajcia
2 stredne veľké kyslé uhorky (asi 150 g)
2 KL horčice
soľ, korenie

Klobásová nátierka
150 g suchej tvrdej klobásy
150 g rastlinného masla
100 g ricotty
1 PL chilli-pasty
soľ, korenie

Pracovný postup

Pre oškvarkovú nátierku natvrdo uvaríme vajcia a uhorky nastrúhame na jemno. Pridáme ostatné ingrediencie, premiešame.
Klobásovú nátierku pripravíme tak, že najskôr klobásu namočíme do teplej vody na niekoľko minút. Odstránime črievko, utrieme do sucha a nastrúhame na hrubšom strúhadle. Pridáme ostatné ingrediencie a premiešame.
Zdroj: Teleráno, zg
FacebookTwitterPinterest

Viac raňajkových receptov

Prihlásenie



Zabudol som hesloRegistrácia